Wednesday, July 29, 2009

Training Futsal



This Saturday && Sunday yang bersamaan dengan 1 & 2 Ogos 2009 , sekola aku ada anjurkan game futsal dekat court futsal Semungkis .
Kelas aku tubuhkan 2 team kalau tak silaplah . 1 team lelaki & 1 team perempuan
yang team gurl terdiri daripada Bad , Feeda * aku , Bakish , Hajar , Asmah , Nani && Atul * yang Atul nie kelas SRT dalam erti kata lain dia ta sama kelas ngan kiteorang .


Ok , berbalik kepada tajukkk .
team kiteorang atau pun dikenali sebagai team four-E FC * nak promote gakk tu , HAHA .
Buat pertama kalinya , kami training . HAHA
Rasa macam gila bangang jee owh ! Yela , game lagi 3 hari je . Lagi 3 hari tulah baru sebukk2 nak training , sebelum tu ta nak lak , heee
Act , minggu lepas plan nak training cause dah dekat nak lawan . Last2 , ta jadi & ditangguhkan sehinggalah ke hari nie & syukur alhamdulillah kerana akhirnya dapat jugak kiteorang training futsal buat sekian lamanya menunggu saat tersebut . Oke , sebelum aku terlupa . Weyh Bad , thank you soo much cause sanggup kuarkan duit untuk training dekat court tadi .
I love u lah nyah , HAHA


Masa mule2 start tadi , semua nak kata bodoh ta sopan lak perkataan tu . Ok , kite sebut kurang pandai lah yeee ?? First2 start tadi , semua macam kurang pandai je . Of course lah , first time merasa main game nie . Agak jakun sedikit lah ;)
&&
semua berlatih main2 jeee , gelak2 lah segalanyalah but enjoy GILA owh
Semua sengal2 , HAHA
Yang paling aku suke , perumpamaan si Bad .
Kalau Asmah , kasut kat depan badan kat belakang && kalau Bakish , badan kat depan bola kat belakang . Faham ?? * ta faham korang buat bodoh jela , HAHA
Bagi aku benda nie memang funny && ianya betul2 terjadi
HAHA
Kalau korang tengokk confirm tergelaklah
Sengal2 je semua


Sejujurnyalah , futsal nie memang memenatkan . Sesiapa yang rase2 nak try main game nie , korang kena kuatkan stamina baru gempakk && pastikan korang ta takot dengan bola . Kalau rase2 diri tu takot dengan bole , silalah say good bye dekat futsal .
HAHA
Understood ??


Buat pengetahuan koranglah ye ?? Tadi lepas dah lari kejar bola ke hulu ke hilir . Seriously , aku rasa nak pengsan dah yang aku peliknya . Bila aku berlari , ta terasa lak but bila dok berdiri senyap2 . Confirm aku tumbang . Act , nie first time experience aku rasa macam nak pengsan nie . Seumur hidup aku sebelum nie , aku memang ta pernah rasa owh .
Agak bengong jugaklah aku bila jadi macam tu cause jalan terhuyung hayang . Rasa macam mabukk lak , HAHA .


Ha ! About training tadi , aku nak story ape yang jadi dekat aku .
Firstly , aku nak cakap . Weyh Asmah ! Aku benci kau ! HAHA , kalau korang nak tau . Si pompuan nie , shoot bola . Macam sial ! Bapaklah kuat GILA ! Tadi , aku jadi goalkeeper for a while cause saje nak try .
Masa Asmah sepak bola nak masukkan kat dalam gol , die bukannya tujukan kat gol tp kat aku . Bangang plus , plus lah kau !
Bullshit ! HAHA
Kau tau ta ?? bisa sakit tadi masih terasa kat peha aku nie dowh !
Tengokklah next time , aku shoot kat kau balik kang . * poyo jeee , shoot pun ta kuat . HAHA


Kesimpulannya , * macam buat rumusan , HAHA . Everything berjalan dengan lancar && i really2 have fun , ta sabar rasanya nak training lagi . Syokk GILA !!





4 comments:

  1. elehh ,
    atok , kalau jealous .
    cakap jela ,
    eeda paham .
    HAHA

    ReplyDelete
  2. yup fadz ,
    bersukan semula setelah stop 2 tahun ,
    HAHA

    ReplyDelete