Tuesday, September 22, 2009

BIGfamily ;D


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

Act , tahun nie ta rase sangatlah macam rayaa sebab puase rase macam sekejapp GILA .
Maybe puase tahun nie kurang mencabar iman kottt itu sebab raye rase kejapp jee .
Anywayyy , sekarang dah tibe raye soo kite sambutt jelaa yeee ??
Okeeeelahhh , malas owh nak taip panjangg , panjangg
Korang lihat jela pic yang aku dah sediakan for korang korang lihattt .
Semua pic nie dicapture di rumah aku di HULU LANGAT pada pagi 1st raya .

yeahhh , inilah die family akuuu .
Ramai ta ?? ramai ta ?? HAHAHAHA
*yg lelaki pakai baju colour ungu & bersongkok tu , that's my abg ipar && kakak ipar aku yg pakai baju colour merah yg tngh hold baby *

Yeahhh , inilah die sweet couple foreverrr .
Hehehehehe

Budak kecikk due orang tu , my niece okeee
yang baju purple alyssa && the other one sarah
Alyssa menagis sebab aku ta bagi die amekk gambar .
HAHAHAHA , makcik yang sangat kejammm

Yeahhh , ini adalah family kakak aku .
Very sweeetttttt !

Family my older brotherrrr
Balkish comel buat muke macam tuu
heeeeee

Yeahhhh , inilah die all girlsssss .
Semua cantikk , cantikkk
HAHAHAHA , perasan lakkkk

Alyssa , Fareeda && Wadiwatty

*no caption*

Haaa ! Abang aku yang pakai baju biru tu ,
mukee die memang jarang dijumpai dirumahhh ,
Setahun sekali je baru jumpe , nak kate rumah aku jauh dri kl .
Harammm , dekatt jeeee

Ape yang balkish pikir tu yeeee ??
Kite cube tekaaaa , heee

Sweeettttt !

Act , nak tunjukk gambar kucing tu jeee

Budakkk takott kucinggg , HAHAHA

Due budakk yang sangat nakal but comel

the cutest little girl ;D


Finally , publish jugakk post akuu niee
kesian diee dah lame terperangkap dalam editt post akuu
HAHAHAHA


The Endddd .

5 comments:

  1. ramai2 cam ni mudah nak buat kenduri kendara..ahkkssss

    ReplyDelete
  2. yesss dear nadiaaa ,
    kan i dah bg tau dari awal lagi

    hurmmm ,
    yelaaa tu senang uat kenduri kendaraaaa
    semuanya pemalassss

    ReplyDelete